marți, 17 august 2010

Miss Piranda 2010

Florin Salam - Sa Moara Lumea De Necaz 2010

Xilisoft DVD Creator 6.1.2.0806 + Crack + Keygen



Download

Xilisoft DVD Creator offers templates for creating stylish menus and inserting background picture and music for a more personalized feel. In addition to this, users may also clip video segments, add menu topic and opening film clip, load subtitles and audio tracks to create a more personalized DVD. Fast and easy to use, burn DVD movies with just a few clicks! * Create DVD from AVI, MPEG, WMV, DivX, XviD, MP4, or H.264/AVC formats * Burn DVD-quality movies, DVD folders or ISO files * Convert and burn AVI, MPEG, DivX, WMV to DVD * Burn DVD with custom menu, audio tracks, subtitles, video thumbnails and video effect

Sexy Girls Wallpapers



Hot Super Girls Wallpapers



Drumurile Din Romania,Misiune Imposibila

Sansele ca in 2010 sa fie gata vreun kilometru de autostrada sunt mici

Desi guvernantii ne tot "ameninta" ca vor construi 1.000 de kilometri de autostrazi,doar 310 kilometri de autostrazi sunt in constructie in Romania in prezent,scrie Ziarul Financiar.Ritmul greoi de constructie de autostrazi,ar putea conduce la pierderea de fonduri europene pentru infrastructura,care sunt accesibile pana in 2013,in timp ce tinta de 1.000 km de autostrada anuntata in ultimii zece ani de autoritati ar putea fi atinsa in cel mai optimist caz in 2015-2020,in cel mai pesimit in 2080.

Varianta pesimista: 1000 km de autostrada in 70 de ani

Atat premierul Emil Boc,cat si Radu Berceanu,ministrul Transporturilor, au inceput anul trecut un pelerinaj la proiectele de autostrada aflate in constructie,iar rezultatul a fost finalizarea a 42 km din autostrada Transilvania si incheierea partiala a lucrarilor la centura orasului Ploiesti (13 km).
Anul acesta vizitele s-au rarit,au fost mai putini bani,iar sansele ca in 2010 sa fie gata vreun kilometru de autostrada s-au redus puternic.Cele mai mari sanse pentru finalizare in 2010 sunt pentru o portiune de 10 km la autostrada Transilvania,intre Campia-Turzii si Turda,si primul tronson al centurii Sibiu (14,8 km).
"Anul acesta vor fi mai putini kilometri finalizati,pentru ca asa s-au potrivit contractele care au fost semnate in anii trecuti.Ceea ce conteaza in 2010 este ca tot mai multe proiecte sa fie aduse la maturitate si sa fie implementate altele noi,pentru ca in urmatorii ani sa fie livrate cat mai multe tronsoane", afirma Adrian Ionescu,directorul diviziei de autostrazi din cadrul CNADNR.

Mai e mult pana departe.....

Ministerul Transporturilor finanteaza in prezent santiere cu o lungime de 313 km de autostrazi si centuri la nivel de autostrada,iar lucrarile sunt finalizate doar in proportie de un sfert din total,potrivit datelor furnizate de Compania Nationala De Autostrazi Si Drumuri Nationale din Romania.Unele contracte au fost semnate in 2007 sau 2008, in timp ce pentru autostrada Transilvania a fost in decembrie 2003,insa ritmul de constructie si acordarea de finantari s-au derulat greoi.
Santierele de autostrazi care sunt in lucru au consumat pana in luna iunie circa 1,44 miliarde de euro,aproape o treime din valoarea totala a proiectelor-care se ridica la 3,45 miliarde de euro.
Singurele proiecte de autostrazi aflate in constructie sunt Cernavoda-Constanta(51 km),realizata in doua tronsoane,Bucuresti-Ploiesti (62 km),construit in doua segmente,Arad-Timisoara (32 km) si doua tronsoane cu o lungime totala de 116,5 km din autostrada Transilvania.

Sursa : Gazeta Romaneasca

High Quality Windows Wallpapers



Far Cry




115 Sexy Lingerie Girl Lucy Pinder HQ Wallpapers



 
Blue Ice Template by Totul despre Blogger