joi, 9 septembrie 2010

Google Chrome 7.0.517.0



Unguru Bulan [Asculta asta =))))]


Unguru Bulan
Asculta mai multe audio divertisment

Sport



Meciul Belarus-România a iscat un adevărat război între Emeric Ienei şi tatăl selecţionerului.
După ce Mircea Lucescu (65 de ani) l-a făcut praf pe Emeric Ienei (73 de ani), spunând: “Nu înţelege nimic, a trecut vremea peste el”, antrenorul care a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua îl pune la punct pe “Il Luce”.

La finalul partidei Belarus- România, scor 0-0, Emeric Ienei şi-a spus părerea despre prestaţia tricolorilor: “Îi reproşez lui Răzvan Lucescu faptul că nu a încercat să formeze o echipă în cele cinci jocuri din preliminariile anterioare. Trebuia să se gândească de atunci la jucători noi, nu abia acum. Avem fotbalişti buni, dar trebuie să îi folosim cum trebuie”. Aceasta a fost declaraţia care a inflamat spiritele. Mircea Lucescu a sărit imediat în apărarea fiului Răzvan, atacând dur: “Ce tot vorbeşte şi Ienei ăsta? Nu înţelege nimic, a trecut vremea peste el”.
«Il Luce», acuzat de sentimentalisme
Nea Imi n-a rămas dator: “E o afirmaţie total răutăcioasă. M-am comportat tot timpul civilizat cu el. Eu spun că Mircea Lucescu trebuia să fie loial faţă de profesia lui, să lase sentimentalismele la o parte, să-l certe pe fi-su pentru greşelile pe care le-a făcut la cârma naţionalei şi nu să-şi dea cu părerea despre mine”.
Răzvan a plecat în vacanţă
Selecţionerul Răzvan Lucescu se pare că nu a mai ajuns la vestiare la sfârşitul meciului cu Belarus. Mai mult, acesta a plecat direct în vacanţă, fără să se mai întoarcă în ţară cu delegaţia oficială. “Răzvan Lucescu a plecat de acolo direct în străinătate, în vacanţă. Nu ştiu când se întoarce”, a confirmat Paul Zaharia, ofiţerul de presă al FRF. Atitudinea selecţionerului nu pare să-l deranjeze pe Mircea Sandu, şeful federaţiei, care a făcut un anunţ surprinzător: “Lui Răzvan Lucescu e posibil să-i prelungim contractul până în 2014”.


 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






Ilie Dumitrescu a vorbit, ieri, într-o conferinţă de presă, despre noul Regulament de ordine interioară prin care încearcă să impună o disciplină de fier la Steaua. Jucătorii roş-albaştri riscă amenzi de până la 10.000 de euro dacă sunt surprinşi în oraş după ora 22.00, cu mai puţin de trei zile înainte de meci.
Ilie Dumitrescu vrea să aibă o echipă disciplinată atât pe teren, cât şi în afara lui. Noul antrenor al Stelei a realizat un Regulament de ordine interioară extrem de dur, prin care jucătorii sunt penalizaţi finaciar la cea mai mică abatere.

A stabilit amenzi de 10.000 de euro
Cuantumul amenzilor este cuprins între 250 de euro şi 10.000 de euro. Ilie Dumitrescu a fost de acord să reducă numărul zilelor de cantonament, cu condiţia ca fiecare jucător surprins în oraş după ora 22.00 să fie amendat cu 10.000 de euro. De asemenea, Ilie a prevăzut sancţiuni dure pentru jucătorii care intră în conflict cu colegii sau cu stafful tehnic, antrenorul dorind ca în cadrul grupului să existe respect reciproc. Ilie vrea ca elevii săi să fie la fel de disciplinaţi şi pe teren, existând sancţiuni pentru cartonaşele primite pentru gesturi nesportive. “N-as vrea să se întâmple lucrurile astea la Steaua. Nu vreau cartonaşe pentru injurii sau pentru anumite gesturi care să dăuneze interesului echipei”, a punctat Dumitrescu.











Brandan şi Marinescu se antrenează cu Unirea! Pică transferurile celor doi în Ghencea? 


Laurenţiu Marinescu şi Pablo Brandan se antrenează în continuare cu Unirea Urziceni, sub comanda lui Octavian Grigore şi Gabriel Caramarin, deoarece nu s-a ajuns la o înţelegere definitivă în privinţa transferurilor celor doi în Ghencea.
Pînă astăzi, cei doi antrenori nu îi mai aveau în vedere pe Brandan şi Marinescu pentru meciul contra Stelei, de sîmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1.

----------------------------------------------------------------------------------
LIVERPOOL-STEAUA
Stoichiţă: "Zaharia a dat gol pe Emirates, de ce să nu înscrie Steaua şi pe Anfield?"
Antrenorul Mihai Stoichiţă a vorbit despre situaţia de al Steaua şi despre posibilitatea ca echipa din Ghencea să fie prima echipă românească ce înscrie pe Anfield Road în meciul de joi, din Europa League.

"Dacă ar fi venit jucătorii care trebuiau să vină de la Unirea la Astra, aş fi rămas cu siguranţă, dar de mirajul Stelei nu poţi fugi. E visul oricărui fotbalist din România. Mai văd declaraţii, că nu ar juca nu ştiu cine la Steaua, toţi s-ar duce acolo. E ţelul absolut pe plan intern.

Zaharia a dat gol pe Emirates, cu Arsenal, mare diferenţă între Emirates şi Anfield nu e, de ce să nu înscrie Steaua acolo? Trebuie să spargă odată şi-odată gheaţa o echipă românească. Eu am mare încredere. Jucătorii care vin de la Unirea au învins Sevilla, au făcut meciuri memorabile în Ligă. Anul trecut Twente nu a bătut Steaua, nici acolo nici aici, ba chiar i-am dominat clar. Napoli nu cred că va învinge Steaua nici acolo, nici aici". 



----------------------------------------------------------------------------------


Ilie Balaci face lobby pentru Mutu: "Sînt puţini jucători care pot face diferenţa în ziua de azi" 



---------------------------------------------------------------------------------


ANAF i-a pus sechestru pe un teren, primaria vrea sa-i ia Palatul! Cati bani datoreaza Becali statului

 

Gigi Becali este din nou bantuit de ANAF, pentru neplata TVA-ului rezultat din mai multe tranzactii imobiliare.

 

 

Inspectorii ANAF i-au sechestrat un teren si vor sa recupereze o datorie mai veche care se ridica la suma de 4 milioane de euro.
Primaria vrea sa faca la fel cu Palatul din Bucuresti, dar Becali s-a gandit la asta din timp si si-a trecut imobilul din Aleea Alexandru pe numele fetelor.
"Vor sa imi puna sechestru pe Palat. Pai daca nu e al meu? Cum poate sa puna ANAF sechestru pe palatul copiilor? Palatul asta nu se vinde. Ramane mostenire mosi stramosi copiilor si copiilor mei. Generatii peste generatii.", a spus Gigi Becali la PRO TV.
"S-a ajuns la concluzia ferma ca Gigi Becali ne datoreaza 14,2 milioane lei din tranzactii cu terenuri reprezentand TVA si majorari. Noi suntem increzatori ca fiind un teren in limita orasului va ridica interesul clientilor.', a declarat presedintele ANAF, Sorin Blejnar pentru PRO TV.

Vraji cu destinatie gresita [Funny Video]


Vraji cu destinatie gresita - Going On Fire 2010

The Vampire Diaries sezonul 1 ep 6

The Vampire Diaries sezonul 1 ep 5

Mortal Kombat VS Street Fighter By Going On Fire



Da Poate Va Intrebati De Ce Pun Jocuri Vechi Cand Sunt Atatea Jocuri Noi Mult Mai Faine,Poi Hai Sa Va Raspund.
De Ce Sa Pun Jocuri Noi Cand E Mai Bine Sa Joci Ceva Vechi Si Sa Iti Aduci Aminte De Vremurile Acelea Cand Toti Chiuleam De La Scoala Si Ne Duceam La Un Internet Point Sa Ne Jucam Acest Joc Sau Alte Multe Jocuri.E Mai Bine Sa Aduci La Viata Amintirile De Cand Erai Copil Decat Sa Pui Niste Jocuri Noi Care Nici Macar Nu Stii Daca Pe Cineva Ar Putea Interesa Acel Joc.Acest Joc Merge Si Pe Windows 7 Ca Personal L-am Jucat Si Eu Mai Devreme Si Chiar E Foarte Placut

Avast Antivirus Pro 5.0.677 Final Incl License Key


12 Themes For Windows 7


Best 3D HD Abstract Wallpapers


Windows XP Professional 32-bit en-US - Black Edition v2010.6.15

 
Blue Ice Template by Totul despre Blogger