sâmbătă, 21 august 2010

VA - Fun Romanian Club Summer Vol.2 2010




Tracks Included :
1.Deepsystem feat. Flavius - Arabesque (Radio Edit)
2.Ella - Need Your Love (Dj Andi Remix Extended)
3.Dirty Culture - Unfinished Business (Original Mix)
4.Tasha feat. Andre Rizo - Im Free (Radio Edit)
5.Disco Superstars feat. Nicco - Stay With Me (Extended Edit)
6.Eli Wais feat. Lana B - Eli Ti Zahochesh (Radio Edit)
7.Sahara ft. Mario Winans - Mine (Dj Andi Remix)
8.Adara - Day And Night (Radio Edit)
9.Calabria - Some And Any (Club Mix)
10.Vicente Lara And Dj Nano - Behind These Hazel Eyes (Original Mix)
11.Disco Freak - Party Like A Dj (Radio Edit)
12.Anda Adam - Show Me (Radio Edit)
13.Rey Dj feat. Alexandra - Feel The Rhythm (Radio Edit)
14.Beverly - Need Your Love (Treitl Hammond Remix)
15.Guess Who - Locul Potrivit (Deepside Deejay Remix)
16.Tom Demac - Crewcuts And Curls (Jamie Jones Water Cooler Remix)
17.Malente And Dex - Habibi (original mix)

Download

secret story 4 sextape!!hot...:))

30 New Ringtones 2010

30 New Ringtones 2010

Download 


Best Songs Collection 2010





Tracks Included :

1.Hara si Tamango - Nuro Shavo
2.Sorinel Pustiu Oana - Te iubesc mult
3.Jason Born - Hey Soul Sister - Kritikal Mass Radio Mix
4.Avril Lavigne - Innocence Greatest beatz Remix Edit
5.Armin Van Buuren feat. Sophie Ellis Bextor - Not Giving Up For Love Extended Mix
6.Tasha Feat. Dj Stanca - I'M Free Original
7.Sunfun Feat. Adaggio - I Feel Love Radio Edit
8.Akcent Feat. Dollarman - Spanish Lover Radio Edit
9.Narcotic Sound Christian D. feat. Matteo - Mamasita The Perez Brothers Remix
10.Guru Josh Feat. Lauren Rose - Frozen Teardrops Da Brozz Melody Remix Summer 2010
11.James Blunt - You Are Beautiful
12.Tiesto - Work Hard Play Hard
13.NFS Most Wanted (Police voices from game)
14.Dan Balan - Justify sex Pytter Jay Dee Extended
15.Kesha And Katy Perry - True Love

Primele imagini din Maternitatea Giuleşti, din timpul incendiului



Vezi aici imagini surprinse de camerele de supraveghere ale Maternităţii Giuleşti, în timpul incendiului ce a izbucnit, luni, în secţia de terapie intensivă. Imaginile au fost puse la dispoziţie de Ministerul Public - Poliţia Română.

În imagini pot fi văzuţi pacienţi şi cadre medicale pe un hol al spitalului, care pare că este plin de fum. Spre finalul înregistrării puse la dispoziţie de Poliţia Română pot fi văzuţi şi pompieri care intervin.

Cinci bebeluşi au murit şi alţi şase sunt răniţi grav în urma incendiului care a avut loc luni, la Maternitatea Giuleşti din Capitală.

Primii trei bebeluşi au murit luni seară, având probleme cardiorespiratorii. Alţi doi bebeluşi au murit la Spitalul "Grigore Alexandrescu", în prezent numărul deceselor ajungând la cinci.

Managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu", Dan Enescu, spunea, miercuri, că starea bebeluşilor este staţionară, dar gravă şi că aceasta s-ar putea modifica în orice clipă, fiind vorba de copii cu greutate între unul şi două kilograme, cu arsuri pe 60-70 la sută din corp, peste care se suprapun cele de căi respiratorii.

"Starea copiilor este staţionară, dar gravă. Au suferit un şoc foarte grav, iar pierderile de lichid sunt foarte mari, iar acestea trebuie compensate continuu", preciza Dan Enescu, adăugând că, într-un astfel de şoc, chiar dacă un copil arată bine, în orice clipă se poate întâmpla ceva.

Cazul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti a fost preluat de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii începând urmărirea penală "in rem" pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Întreaga conducere a Maternităţii Giuleşti a fost suspendată până la finalizarea anchetei, în urma dispoziţiei primarului general Sorin Oprescu, la scurt timp după ce ministrul Sănătăţii ceruse demiterea echipei manageriale a unităţii sanitare.

Sursa: Mediafax

Când trecem la euro? Mai trecem la euro?


“Ţinta oficială este în continuare 2015. Dacă vreţi să ştiţi, consiliul pentru trecerea la euro încă se întruneşte regulat”, declara recent guvernatorul BNR Mugur Isărescu, care adăuga totuşi că trebuie disutată fezabilitatea adoptării monedei unice europene la 1 ianuarie 2015.

România este obligată prin tratatul de aderare la UE să adopte moneda unică europeană. Ţinta de la momentul aderării era 2014, iar acum BNR are ca ţintă 2015, însă încă nu se ştie dacă şi aceasta este fezabilă.

"Ne-am exprimat punctul de vedere că această ţintă, a adoptării euro, poate să fie de asemenea un catalizator pentru coerenţa politicilor. Din acest punct de vedere îl vom susţine, dar în momentul în care evoluţiile duc în mod clar spre altceva şi ţinta nu mai este credibilă, bineînţeles că trebuie să o rediscutăm, pentru că un element esenţial al credibilităţii este realismul ţintei", a spune Isarescu.

De altfel, chiar şi preşedintele Traian Băsescu spunea recent că trebuie să regândim ţinta pentru adoptarea euro, având în vedere situaţia proastă în care se află astăzi România şi posibilitatea ca economia să fie suficient de consolidată pentru acest pas.

Sursa: money.ro

Franţa începe joi expulzarea romilor către România şi Bulgaria


Primele expulzări ale romilor aflaţi ilegal în Franţa către ţările lor de origine, România şi Bulgaria, vor avea loc joi, a anunţat marţi ministrul francez de Interne, Brice Hortefeux.

Primele expulzări ale romilor aflaţi ilegal în Franţa către ţările lor de origine, România şi Bulgaria, vor avea loc joi, a anunţat marţi ministrul francez de Interne, Brice Hortefeux, citat de AFP.

În acest context, politica de securitate a preşedintelui Nicolas Sarkozy suscită atât neliniştea stângii, cât şi a dreptei.

Ministrul, aflat în vizită la Toulon (sud-est), a precizat că 51 de tabere instalate ilegal au fost demolate în această vară în Franţa.

"În total sunt 700 de romi care vor fi trimişi în ţările lor până la sfârşitul lunii", cu avionul, a afirmat el, precizând că primele zboruri vor avea loc la 19 şi 26 august, iar un al treilea este prevăzut pentru "sfârşitul lui septembrie".

În afară de aceste expulzări în serie, preşedintele Nicolas Sarkozy, care tocmai a anunţat noi măsuri în materie de securitate, a avertizat recent că va retrage naţionalitatea franceză unora dintre infractorii de origine străină.

Parisul a fost criticat dur pentru legătura stabilită între imigraţie şi lipsa de securitate. În Franţa, puterea este acuzată de tabăra de stânga că promovează "rasismul de stat" şi politica sa este considerată "şocantă", de către unii aleşi de dreapta.

În cursul dimineţii, ministrul francez al Imigraţiei, Eric Besson, afirmase că Franţa nu va crea "zboruri speciale" pentru a expulza romii în ţările lor de origine, recunoscând în acelaşi timp că persoanele expulzate pot reveni "pentru că aşa este legea".

"Acestea nu sunt expulzări colective, ci expulzări individuale", a declarat Besson pentru postul de radio RTL.

"Nu sunt zboruri speciale" ci "zboruri comerciale, aşa cum OFII (Oficiul Francez pentru Imigraţie şi Integrare) face în mod regulat", a subliniat el. Acest lucru înseamnă că sunt rezervate locuri în avioane de linie.

"Acestea sunt expulzări în ţara de origine. Este ceea ce spune legea şi noi aplicăm legea", a precizat Besson, recunoscând însă că persoanele expulzate, cetăţeni ai Uniunii Europene, "vor putea reveni în Franţa, pentru că aşa este legea". "Dar ele nu vor putea să rămână aici în situaţie ilegală şi să primească ajutor pentru repatriere voluntară (300 de euro, plus 100 de euro pentru un copil)".

În 2009, 8.000 de romi au fost expulzaţi din Franţa în România, biletul pentru un adult valorând 300 de euro, potrivit autorităţilor franceze.

Besson a admis că persoanele expulzate, cetăţeni ai Uniunii Europene, "vor putea reveni în Franţa, pentru că aşa este legea". "Dar ele nu vor putea să rămână aici în situaţie ilegală şi să primească ajutor pentru repatriere voluntară (300 de euro, plus 100 de euro pentru un copil)", a adăugat el.

România şi Bulgaria au aderat la Uniunea Europeană în ianuarie 2007. În virtutea unui regim tranzitoriu, cetăţenii lor pot pătrunde pe teritoriul Franţei fără să aibă nevoie de formalităţi speciale şi pot rămâne aici timp de trei luni, fără să fie necesar să-şi justifice prezenţa printr-o activitate.

După cele trei luni, ei trebuie să aibă un loc de muncă, să studieze sau să arate că au suficiente resurse pentru a se întreţine. Numărul romilor în această situaţie, în Franţa, este estimat la 15.000.

În afară de aceste expulzări în serie, preşedintele Nicolas Sarkozy, care tocmai a anunţat noi măsuri în materie de securitate, a avertizat recent că va retrage naţionalitatea franceză unora dintre infractorii de origine străină.

Parisul a fost criticat dur pentru legătura stabilită între imigraţie şi lipsa de securitate. În Franţa, puterea este acuzată de tabăra de stânga că promovează un "rasism de stat".

"Această politică de umilire oferă o viziune degradantă a acţiunii publice. Franţa nu este o ţară rasistă. Dar, activând pulsiuni rasiste, Executivul încalcă aceste principii şi valori franceze", comenta, marţi, cotidianul francez Le Monde.

Asumat deplin de către Guvern, discursul ferm care i-a adus, parţial, lui Nicolas Sarkozy - uneori supranumit "primul poliţist al ţării", din cauza discursului dur asupra securităţii -, victoria la prezidenţiale, în 2007, este respins de o parte a majorităţii.

"Această politică este şocantă. Francezii sunt luaţi în derâdere. Problemele de securitate nu ţin de câteva tabere de romi (...). Este praf în ochi", a declarat, luni, un deputat din cadrul partidului prezidenţial, UMP, Francois Goulard, un apropiat al fostului premier, Dominique de Villepin, un inamic, de dreapta, al lui Nicolas Sarkozy.

Un alt deputat din cadrul UMP, Jean-Pierre Grand, a declarat în mai multe rânduri că expulzările romilor ar lua o întorsătură "ruşinoasă", condamnând "metodele care amintesc de arestările în masă din timpul războiului".

Un alt deputat, Bernard Debre, de asemenea din cadrul UMP, a atras atenţia, marţi, împotriva stabilirii unei legături directe între insecuritate şi imigraţie. "Există terorişti francezi, există infractori francezi", a declarat el.

În pofida sondajelor contradictorii, Guvernul este convins că, în optica alegerilor pezidenţiale din 2012, această temă îl avantajează pe Nicolas Sarkozy, care, până de curând, s-a confruntat cu stânjenitorul scandal politico-financiar implicându-i pe Liliane Bettencourt şi pe ministrul Muncii, Eric Woerth.

Un " vampir " siberian de 19 ani a supt sângele unui bărbat în parc


"Vampirul" Viaceslav Juravlev, în vârstă de 19 ani, a atacat apoi două adolescente care au văzut scena. Fetele l-au văzut plin de sânge, lângă leşul bărbatului atacat.

Un "vampir" a fost arestat în Rusia după ce a muscat de gât un bărbat şi i-a supt sângele, informează The Sun. Crima s-a petrecut într-un parc din localitatea Abakan, din Siberia, iar bărbatul atacat a murit pe loc.

"Vampirul" Viaceslav Juravlev (Vyacheslav Zhuravlev), în vârstă de 19 ani, a atacat apoi două adolescente care au văzut scena. Fetele l-au văzut plin de sânge, lângă leşul bărbatului atacat. Juravlev, denumit de zirul britanic "Dracula din Siberia", a mormăit ceva şi apoi s-a năpustit asupra uneia dintre fete, pe care a muşcat-o. Din fericire, o patrulă de poliţie se afla în parc şi a auzit ţipetele fetelor. Unul dintre poliţişti a spus că bărbatul ucis avea capul aproape desprins de gât.

Criminalul a povestit cu sânge rece că şi-a întrebat victima unde se află o staţie de autobuz după care a atacat-o dintr-o dată, pentru că a vrut să vadă cum e să ucizi pe cineva.

Sursa: realitatea

Înjurăturile pe internet ar putea fi interzise prin lege

Senatoarea PSD Lia Olguţa Vasilescu vrea să iniţieze o lege prin care să fie înfiinţată o structură care să monitorizeze conţinutul de pe internet şi care să impună moderarea înjurăturilor, ameninţărilor şi obscenităţilor ce apar adesea spre exemplu pe forumurile agenţiilor de ştiri, site-urile de presă.

Înjurăturile, obscenităţile, ameninţările ar putea deveni o amintire pe internet. Cel puţin asta îşi doreşte senatoarea social-democrată, Lia Olguţa Vasilescu, cea care îşi doreşte să iniţieze un proiect de lege prin care asemenea practici extrem de frecvente pe site-urile agenţiilor de ştiri, televiziunilor şi ziarelor, blogurilor, să fie sancţionate sau curmate. Prin moderare. Olguţa Vasilescu se gândeşte să pună această misiune pe umerii CNA.

„Nu mă gândesc neapărat la CNA, pentru că am văzut cu domnul Varujan Pambuccian nu doreşte să fie implicat CNA. Vom adopta un pachet legislativ mai vast. Internetul este necesar să existe o anumită reglementare. Problema nu e experienţa mea. Experienţa mea e una a tuturor femeilor din politică. Am primit ameninţări la adresa copilului meu şi nu sunt singura. Ţin foarte mult la protejarea copiilor. Am fost foarte surprinsă să aflu că pe site-ul celei mai importante agenţii de ştiri sunt obscenităţi. Chiar a venit nepoata mea recent la mine şi m-a întrebat ce înseamnă nu ştiu ce obscenitate pe care o citise în subsolul unei ştiri despre mine. Trebuie să ne gândim în primul rând la protejarea copiilor. Ideea unei legi a pornit şi de la discuţii cu mai mulţi jurnalişti, care mi-au cerut un asemenea proiect”, spune Olguţa Vasilescu.

Sursa: realitatea

Driver Magician 3.49+serial key



Femeia Si Barbatul

Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!

... si acum, citeste de jos in sus ... merita citit

Status I Love You From Emoticons For Yahoo

>:)>:)>:)>:)>:):|:|X(X(:|X(X(:|:|:-&:|:|:|:-&:|
:|>:):|:|:|X(X(X(X(X(X(X(:|:-&:|:|:|:-&:|:|>:):|:|
:|X(X(X(X(X(X(X(:|:-&:|:|:|:-&:|:|>:):|:|:|:|X(X(X(X(X(:|
:|:-&:|:|:|:-&:|:|>:):|:|:|:|:|X(X(X(:|:|:|:-&:|:|:|:-&>:)>:)
>:)>:)>:):|:|:|:|X(:|:|:|:|:|:-&:-&:-&:|

Copy This In A New Text Document And Make It All In A Line

Get Windows XP SP1,SP2,SP3 Genuine Without Any Code

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion]
"CurrentBuild"="1.511.1 () (Obsolete data - do not use)"
"ProductId"="55274-640-7450093-23464"
"DigitalProductId"=hex:a4,00,00,00,03,00,00,00,35,35,32,37,34,2d,36,34,30,2d,\
37,34,35,30,30,39,33,2d,32,33,34,36,34,00,2e,00,00,00,41,32,32,2d,30,30,30,\
30,31,00,00,00,00,00,00,00,62,fc,61,4c,e0,26,33,16,05,d3,54,e7,a0,de,00,00,\
00,00,00,00,49,36,c2,49,20,47,0c,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,\
00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,33,33,35,30,30,00,00,00,00,00,00,00,65,10,\
00,00,74,99,dd,b0,f7,07,00,00,98,10,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,\
00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,c4,ae,d6,1c
"LicenseInfo"=hex:e7,77,18,19,f8,08,fc,7d,e8,f0,df,12,6e,46,cb,3f,ad,b2,dd,b9,\
15,18,16,c0,bc,c3,6a,7d,4a,80,8b,31,13,37,5a,78,a2,06,c8,6b,b9,d9,dd,cc,6a,\
9c,c5,9b,77,aa,07,8d,56,6a,7c,e4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents]
"OOBETimer"=hex:ff,d5,71,d6,8b,6a,8d,6f,d5,33,93,fd

Save this as: genuine.REG and run

Bitdefender Si G-Data Au Picat Testul Virus Bulletin Pe Luna August 2010

 Luna aceasta, august 2010 a avut loc un test pe un sistem de operare Windows Vista SP2 (Business Edition),
la care au participat 54 de programe antivirus, unde erau evaluate 33 de produse.
Testul consta in evaluarea detectiei pe un set de virusi In the Wild – ITW (foarte raspanditi) si pe alt set
de virusi zoo (virusi cu o rata de raspandire mai mica). In plus se testeaza si rata de detectii fals pozitive
(fisier curat clasat in mod eronat ca fiind infectat) pe un set de fisiere neinfectate.

Iata ce produse au picat testul in aceasta luna:

BitDefender (15 alarme false)
CA Internet Security Suite Plus (5 virusi ITW ratati)
CA Threat Manager (5 virusi ITW ratati)
Coranti Multicore 2011(7 virusi ITW ratati si 15 alarme false)
Digital Defender (1 virus ITW ratat)
eEye (1 alarma falsa)
eScan (1 virus ITW ratat)
Filseclab (3191 virusi ITW ratati si 3 alarme false)
GDATA (15 alarme false)
Kingsoft (8 virusi ITW ratati)
Lavasoft Total Security (15 alarme false)
McAfee (5 virusi ITW ratati)
Norman (1 alarma falsa)
Rising (2 alarme false)

Am amintit doar cele mai relevante produse antivirus testate, care au picat acest test. Alte
produse testate: (Avira, avast!, AVG, ESET NOD32, F-Secure Anti-Virus, G Data AntiVirus, K7 Total Security,
Kaspersky Anti-Virus, Microsoft Security Essentials, Symantec, Sunbelt, etc) au primit distinctia VB 100%,
reusind o detectie buna conform standardelor VirusBulletin.

BitDefender a generat 15 alarme false pe un set de fisiere curate, fapt ce l-a descalificat din a primi
distinctia VB 100%. G Data si Lavasoft Total Security, care au acelasi motor, incluzandu-l pe cel BitDefender,
au picat de asemenea testul din motivul enuntat anterior.

Pentru cei care critica Avira pentru numarul de alarme false, demonstreaza inca odata ca acest defect
este de domeniul trecutului. Alaturi de ultimul test AV-Comparatives, si aici, reusind sa nu genereze un numar
mare de alarme false.

Sursa : Sharemobile.ro

80 Best Nature Full HD Wallpaper


Torchlight.Retail



Puya feat. Kamelia-V.I.P

Sisu -Gangsta sheetfeat. Puya si Cabron/ Fac din noapte zi

JerryCo feat. Tataee&Simona Nae-Stai(Esti In PEricol)

Wallpapers.Games[1600x1200]



Need For Speed Carbon-Colectors Edition



Digital Monster X-Evolution ROsubbed T-Anime


 
Blue Ice Template by Totul despre Blogger