duminică, 15 august 2010

Plecati ,Daca Vreti Salarii!

Da,dragi prieteni cum vedeti din titlu, asa declara "bunul" presedinte al tarii Romanesti.
Basescu a declarat in fata presei ca nu trebuie sa se faca o drama ca medicii romani si alte categorii profesionale pleaca la munca in strainatate, pentru ca statul roman oricum nu poate plati salariile ori ajutorul de somaj.
Basescu de asemenea a reusit sa enerveze presa britanica cu aceasta declaratie.
Dupa parerea mea ar fi mai bine daca el ar renunta la functia de presedinte al tarii si mai bine si-ar cumpara o stana sa fie presedintele oilor,asa ar avea cu cine discuta cu cei din neamu lui.
Cu parere de rau o spun,dar cu un asa presedinte nu se poate trai in Romania,dupa un alt articol din ziarul "Gazeta Romaneasca" ni sa spus sa fim pesimisti ca 1000 de km de autostrada vor dura 70 de ani,poi bine doar 1000 km in 70 de ani?Poi Nenea Base ia pune tu frumos banii din buzunar ai tai ce iai furat de la UE si iai facut vila la fiica-ta,care de altfel si ea e la fel ca tine,pentru ca si limba romana o cam calca stramb,Romania astfel devenind un incubator de cadre medicale si sisteme industriale.
Cam ar trebui sa ii fie rusine,dar din pacate presedintele asa zisei Romanii nu cunoaste rusinea.
Si daca nu credeti ca Base a furat banii de facut autostrada in Romania,Voi posta si acel articol unde totii membrii Uniunii Europene au dat in judecata Romania pentru facerea cat mai curanda a autostrazilor.
O zi buna va urez tuturor din partea mea AnG3LLiFe

0 comentarii:

 
Blue Ice Template by Totul despre Blogger